October 17, 2019 Register  |  Login
 
 
 Wie zijn wij?

Source Finance is een jong en modern financieel dienstverlenend kantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB). 

Tevens verricht Source Finance werkzaamheden voor:

  • de non-profit sector
  • de vrije beroepsbeoefenaren
  • de particulieren

Source Finance biedt diensten aan op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening, fiscale advisering, personeelsbeleid en financiële planning. Onder ''diensten'' vindt u meer over deze activiteiten. Onze cliënten komen uit een breed scala van  bedrijfstakken.


Waarom werken met Source Finance?

Door de toenemende verzelfstandiging in het bedrijfsleven is onze ervaring dat de persoonlijke benadering en goede begeleiding c.q. advisering op het gebied van de financiële dienstverlening vaak te wensen overlaat. Dit is het gevolg van het gebrek aan betrokkenheid in de huidige financiële dienstverlenende wereld.

Source Finance onderscheidt zich hierin!

Doordat de betrokkenheid en de persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan, zult u als (startende) ondernemer hier de voordelen van ondervinden.

Ieder zijn specialiteit..

Als ondernemer loopt u vaak tegen allerlei zaken aan die buiten uw vakgebied vallen en waarin u een stukje begeleiding kunt gebruiken. Source Finance is o.a. gespecialiseerd in het begeleiden en inrichten van financiële administraties van startende ondernemers. Wij begrijpen dat u zich volledig wilt richten op datgene waar u goed in bent en niet zit te wachten op (nog) een investering in uw administratieve organisatie.

Financiële huishouding bezien als ondeelbaar geheel

Bij onze dienstverlening streven wij er altijd naar uw totale financiële huishouding (privé en zakelijk) als ondeelbaar geheel te bezien, en niet puur op enkele facetten. Concreet betekent dit dat bijvoorbeeld ook gekeken kan worden of uw verzekeringen nog wel aansluiten bij uw huidige financiële positie om maar eens een voorbeeld te noemen. Deze uitgebreide vorm van dienstverlening kunnen wij bereiken door samenwerking met deskundige collega-ondernemers als pensioendeskundigen, juristen, fiscalisten en financiële planners. Hierdoor proberen wij voor uw onderneming rendementsverbetering te bewerkstelligen waar u de vruchten van plukt!

Maak eens vrijblijvend kennis met onze organisatie!