October 17, 2019 Register  |  Login
 
 
 Welke software gebruiken wij?

Als financiële dienstverlener stellen wij hoge eisen aan onze software-applicaties. Deze moeten uitgebreide mogelijkheden bieden en daarnaast onderling gegevens uit kunnen wisselen. Kortom, een efficiënt werkende en moderne kantoorautomatisering.

Wij werken hoofdzakelijk met de volledig geïntegreerde software van Unit4 waarvan we tevens business partner zijn. Tevens ondersteunen wij de pakketten SnelStart, Exact, Davilex, Accountview en Informer.


Van Unit4 gebruiken we de volgende software:

Unit4 Accounting
Het middelpunt van onze onderneming zijn de financiële administraties van onze relaties. Immers, de administratie geeft een blauwdruk van de financiële huishouding. Derhalve is het zeer belangrijk deze financiële administratie zodanig te verwerken dat rapportages en koppelingen met andere pakketten makkelijk te maken zijn. Unit4 Accounting is een speciaal voor accountants- en administratiekantoren ontwikkeld pakket wat ruime mogelijkheden en toepassingen kent.
Daarnaast heeft Unit4 een aantal eenvoudiger boekhoudpakketten ontwikkeld (Multivers en Multivers Lite) die de ondernemer de mogelijkheid bieden zelf hun administratie bij te houden. Vanzelfsprekend wisselen deze pakketten eenvoudig gegevens uit aan Unit4 Accounting. Vraag eens vrijblijvend of één van deze oplossingen gunstig is voor uw organisatie.

Unit4 Fiscaal
Deze applicatie gebruiken wij voor de afhandeling van de diverse aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. In dit pakket zijn veel mooie controle en adviestools ingebouwd die steeds zoeken naar een fiscaal optimum. Vanuit en naar dit pakket toe zijn weer diverse export- en importmogelijkheden van toepassing. 

Unit4 Audition
Het uitwerken en opstellen van de jaarraportage is een project dat grote zorgvuldigheid vergt. Daarbij moet efficiënt gewerkt kunnen worden, met een minimum kans op fouten. Unit4 Audition is marktleider is rapportageprogrammatuur en sluit naadloos aan op de behoefte van accountancyorganisaties om balansen en rapportage volledig met elkaar te integreren.

Unit4 Salaris
Dit pakket is een betrouwbaar en zeer flexibel pakket dat op een snelle en efficiënte wijze invoer van gegevens mogelijk maakt, en ook weer koppelbaar is met bijvoorbeeld met pakket Unit4 Accounting. Het pakket biedt grote toepassingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de gebruikmaking van het pakket via internet. Online uw eigen salarisadministratie verwerken (terwijl u geen omkijken heeft naar systeemonderhoud, back-up procedures etc.) werkt kostenbesparend en is supersnel!


    

Ook gebruiken wij software van:

exact.JPG

Elsevier Financieel en Fiscaal

davilex.JPG

naamloos.JPG